Kasvatus

Kasvatustyön pääpaino on reininhevosissa ja saksalaisissa ratsuponeja. Lisäksi satunnaisesti syntyy täysiverisiä ja virtuaalisia ratsuponeja. Kasvatusliitteinä reininhevosilla on v.d. Rowan ja poneilla Rowan, liitteitä voidaan kuitenkin käyttää tilanteesta riippuen myös ristiin. Englantilaisilla täysiverisillä ei käytetä liitettä.

Hevosemme painottuvat koulu, este tai kenttäratsastukseen ja saatamme välillä risteyttää keskenään eri painotusten hevosia, esimerkiksi heikosti esteillä pärjäävää kenttähevosta hyvään esteratsuun

Orimme on sovitusti käytettävissä ulkopuolisille tammoille. Halutessasi käyttää oriitamme jalostukseen, otathan yhteyttä sähköpostitse: virtuaali@kolkko.net.
Orimme käyvät Bonnessa oriaseman tiloissa pukilla ja pakasteita voidaan lähettää ympäri maapalloa. Orimme eivät astu luomuna.

Myyntiehdot

Kasvatit


Syntynytrotu-skp.NimiIsäEmäOmistaja
16.02.2024rhld-o.Ferrero Rowani. Floriane. Cerere v. Vilail Michael Groos (VRL-12679)
14.02.2024rhld-t.Asteria v.d. Rowani. Achelouse. Aegle von Dorholm Michael Groos (VRL-12679)
27.08.2022drp-t.Rowan Irisi. LH Rupprechte. Rosegarden's Imperial Dragon Michael Groos (VRL-12679)
13.08.2022drp-t.Rowan Aurorai. V.H Molieree. YO Aureolin Michael Groos (VRL-12679)
07.08.2022drp-o.Rowan Jupiteri. Jacky pKHe. YO Twin Flame Michael Groos (VRL-12679)
28.07.2022rhld-t.Afrodite v.d. Rowani. Argo IIe. Aegle von Dorholm Michael Groos (VRL-12679)
23.08.2021rhld-t.Saga v.d. Rowani. San Andrése. Saldentrup Emile Groos (VRL-12679)
19.08.2021xx-o.Redstonei. Sandstorme. YO Twin Flame Sofia Kultasaari (VRL-11911)
17.08.2021xx-o.Black 'n Whitei. Onyx Coupe. YO Disasterpiece VRL-12636
16.08.2021rhld-t.Athene v.d. Rowani. Albertone. Leonore II Merri Group VRL-02877
09.06.2021drp 75%-t.Rowan Pandorai. Vampire of Versaillese. Poppy von Cocceji Emile Groos (VRL-12679)
06.06.2021drp 75%-o.Rowan Apolloni. Airborne Toxice. Bellinge Midnight Sky alina (VRL-14858)
15.05.2021rhld-t.Chloe v.d. Rowani. Congratulations von Passione. Lady Velvet Emile Groos (VRL-12679)
13.03.2021rhld-o.Hades v.d. Rowani. Silverfoxes Hell Or Highwatere. Saldentrup Michael Groos (VRL-12679)

Valmennustiimit

Pyrimme starttaamaan valmennustiimit mahdollisimman pian.

Tiimien valmennuksia pyritään järjestämään vähintään kerran kuukaudessa ja valmennuksissa on etuoikeus osallistumisissa tiimien jäsenillä. Täyttämättömiä paikkoja voidaan jakaa ulkopuolisille.

Koulu-, este- ja kenttäratsukoille on omat tiiminsä ja ne on jaettu tasoittain. Tiimien työskentely pyrkii olemaan kehittävää, joten halutessasi mukaan tiimiin, kannattaa miettiä mikä on teidän tavoite ratsukkona ja kuinka lähellä olette jo tavoitettanne. Kannattaako pyrkiä etenemään enää valmennusten kautta tasoilla, jos olette jo huipulla tai saavuttaneet tavoitteenne.

Valmennukset ovat osallistavia: ratsukolta tulee aina tulla jokin tuotos valmennuksesta. Valmentajalta tulee aina pohjaa, johon nojata omassa valmennustuotoksessa sekä kommentti valmennuksesta.

Valmentajat:
Emile Groos, kouluratsastus
Mark Beck, kouluratsastus
Oliver Eberhart, esteratsastus
Simone Gotti, esteratsastus
Karl Riese, maastoesteratsastus

Emile Groos on valmistunut kouluvalmentajaksi 26 vuotiaana, kun Rowan Parkin periminen toi hänelle mahdollisuuden harjoittaa unelma-ammattiaan hevosten parissa. Emile valmentaa keskittyen perusasioihin ja valmentaa pääsääntöisesti helpon tason ratsukoita, mutta ottaa mielellään silmiensä alle taitavampiakin ratsukoita. Emile itse kilpailee kouluratsastuksessa ja tavoittelee vaativan tason luokkia.

Mark Beck on entinen kilparatsastaja ja vakavan jalkavamman takia joutui väistymään kisakentiltä, sillä pararatsastuksessa kilpaileminen ei sopinut periaatesyistä. Mark perehtyy tekniseen suorittamiseen, kunhan ratsukon perusasiat ovat kunnossa. Mark valmentaa pääsääntöisesti vaikean ja vaativan tason ratsukoita. Mark käy vielä itse satannaisilla sunnuntaikäynneillä ratsastamassa ja tarvittaessa hyppää hetkeksi valmennettavan hevosen selkään kesken valmennuksen.

Oliver Eberhart valmentaa leipätyökseen ja Groosin sisarukset olivat iki onnellisia saadessaan vakioajan joka kuukaudelle talliinsa Oliverin valmennuksiin. Oliver on metodeissaan perehtynyt perusratsastamiseen ja kokee, että huipputason ratsastajillakin on aina kehitettävää perusratsastuksessa. Satunnaisesti yksittäiset tehtävät voivat olla haasteellisia ja esteiden koko pysyy yleensä maltillisena ja isoja hyppyjä otetaan vain korkeintaan muutamia valmennuksen aikana. Oliver ratsuttaa hevosia myös omalla tallillaan Bonnessa.

Simone Gotti on perehtynyt teknisesti haastavampiin esteisiin ja kilpailee itse parilla omalla hevosellaan. Simone tykkää tulla valmennuksiin ajoissa ja varaakin usein maneesin tai kentän käyttöönsä tunniksi tai kahdeksi ennen valmennettavien ratsukoiden saapumista: varastosta kaivetaan kaikista mielenkiintoisimmat erikoisesteet ja koristeet. Lisäksi yksi Simonen erikoisista piirteistä valmennuksessa on tiukkojen teiden teettäminen.

Karl Riese on Michaelin tuttu ja Michael sai kuin saikin Karlin suostumaan tulemaan valmentamaan Rowan parkiin. Karl on keskittynyt maastoesteisiin ja keskittyy valmennuksissa siihen, että hevonen luottaa ratsastajaansa ja siihen, että ratsastaja ei vie hevosta mahdottomaan paikkaan.

Rowan Park on virtuaalitalli
© Rowan Park