Airborne Toxic


VH21-035-0052 PKK
virtuaalihevonen

KutsumanimiArtOmistajaEmile Groos (VRL-12679)
RotuconnemaraponiVäri, säkäruunivoikko, 144 cm
SukupuolioriVärigeenitE/E A/a Cr/c
Syntymäaika, ikä04.03.2020, 5vKoulutusHeC - 60 cm
KasvattajaMaahantuoja: VRL-09979


© VRL-12679,

Art on syntynyt Steawater Housessa Iso-Britanniassa, jossa se on viettänyt nuoruutensa. Poni joutui äkisti vieroitetuksi emästään, joka kuoli Artin ollessa vasta viisikuinen. Onneksi Art sai jatkaa elämäänsä tutussa laumassa. Artin ratsukoulutus myöhästyi ja se ehdittiin totuttaa kaksivuotiaana vain satulaan, vaikka onkin ohjasajettu. Huhtikuussa 2021 Art muutti Saksaan Rowan Parkiin Emile Groosin ostettua ponin. Rowan Parkissa poni jatkaa ratsukoulutusta ja jatkossa Artin olisi tarkoitus kilpailla kouluratsastuksessa ja toimia jalostusorina.

Luonne

Hoidettaessa Art on hieman levoton ja tykkää tutkia kaiken. Tapa on välillä turhauttava, mutta oikeanlaisella huumorintajulla Artin kanssa on hyvää pataa. Varustaminen on hieman haastavaa, sillä jokainen asia pitää antaa Artin tutkia ja hyväksyä turvalliseksi. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa Art ei ole ylimpiä ystäviä, mutta sietää toimenpiteet ilman rauhoitusta.

Ratsuna Art on omalla moottorilla kulkeva, toisinaan omia metkujaan keksivä poni. Koulukiemurat eivät niinkään kiinnosta, vaikka potentiaalia ja taitoa Artilta löytyy paljon. Esteillä Art on turhan innokas ja unohtaa ponnistaa usein riittävästi, minkä takia sitä ei olla viety kovin pitkälle esteratsuna. Maastossa Art on menevä, eikä näe mörköjä. Varmajalkainen maastoratsu siis. Kilpailuissa Art virittäytyy entisestään ja kouluratsastuksessa haasteena onkin saada poni kuuntelemaan.

Tarhassa Art on touhukas ja sieltä löytyykin hevospalloa ja jos jonkinmoista virikettä. Muista hevosista Art tykkää ja nauttii niiden seurasta. Art ei voi jäädä talliin tai tarhaan pitkäksi aikaa yksin tai muuten se hermostuu ja tulee läpi aidoista ja seinistä – tai ainakin yrittää. Art matkustaa myös vain kaverin kanssa.

Suku

i. They Say I'm Emotional evm
conn rnvkkkm, 144 cm
ii. Bulletproof evm
conn mvkko, 146 cm
ie. Archell's Kathmandu evm
conn rnkm, 144 cm
e. Sun Kissed evm
conn rn, 140 cm
ei. Sour Soul evm
conn rtkm, 138 cm
ee. Brand New Day evm
conn rn, 140 cm

o. - 06.06.2021 - drp 75% - Rowan Apollon - e. Bellinge Midnight Sky

Kilpailut ja näyttelyt

Rowan Park on virtuaalitalli
© Rowan Park