Vampire of Versailles


VH21-027-0040 PKK
virtuaalihevonen

KutsumanimiVertOmistajaEmile Groos (VRL-12679)
RotunewforestinponiVäri, säkäruunikko, 138 cm
SukupuolioriVärigeenitE/e A/a
Syntymäaika, ikä15.06.2020, 6vKoulutusHe B - 60 cm
KasvattajaMaahantuoja: VRL-09979Päiväkirja


© VRL-12679,

Vert on syntynyt Iso-Britanniassa Clanway Studissa. Siellä ollessaan poni sai elää vaihtelevasti laumassa pihatto-olosuhteissa. Kaksivuotiaana Vertin ratsukoulutus alkoi Stredyhillin tallilla, jossa poni vietti n. puoli vuotta ennen myyntiä Emile Groosille saksaan jalostus- ja kilpailukäyttöön. Kolmevuotiaaksi juuri kääntyneenä Vert muutti Saksaan Rowan Parkiin, missä sen ratsukoulutusta jatketaan.

Luonne

Hoidettaessa Vert on hieman levoton ja tuppaa steppailemaan, kuitenkin sen enempää kuopimatta tai haahuilematta muualle. Harjaaminen ja varustaminen ovat siis rutiinitoimenpiteitä. Kengittäjän, eläinlääkärin tai muun vieraan ihmisen kanssa käytös korostuu, muttei liiaksi asti, joten olisi hyvä, että paikalla on myös Vertille tuttu ihminen.

Ratsuna Vert on heräteltävä tapaus ja usein sen kanssa ratsastettaessa vaaditaan apuvälineeksi raippaa ja kannuksia. Parin muistutuksen jälkeen poni usein ymmärtää käyttää omaa moottoriaan ja saattaa olla jopa jarruteltava tapaus. Sileällä Vertillä on paljon potentiaalia ja sen liikkeet ovat isoja, lähes hevosmaisia.

Esteillä Vert vähän syttyy, muttei ala kaahottamaan. Se ei ole niinkään nopea, vaikka onkin ketterä, joten esteillä kisaaminen on jäänyt vain kivaksi harrastukseksi. Maastossa Vert toimii yleensä hyvin mukavasti, vaikka jarrut saattavatkin hukkua.

Vert tulee toimeen toisten hevosien kanssa hyvin ja turhaa orimaista huutelua ei ole ollut havaittavissa. Tallissa poni saattaa huudella nälkäänsä tai tylsyyttään ruokinta-aikaan. Trailerissa ja hevosautossa Vert kulkee mallikkaasti myös tammojen kanssa.

Suku

i. Wild Vagabond evm
nf tprn, 139 cm
ii. Wintersleep evm
nf prn, 140 cm
ie. Tell Me All About It evm
nf rt, 137 cm
e. Flower Fox evm
nf vkk, 136 cm
ei. Friendly Fire evm
nf prt, 132 cm
ee. Polar Opposite evm
nf rnvkk, 139 cm

t. - 09.06.2021 - drp 75% - Rowan Pandora - e. Poppy von Cocceji

Kilpailut ja näyttelyt

Kouluratsastusjaos (KRJ) : Taso: 2 (Maksimi iän perusteella: 6, maksimi pisteiden perusteella: 2, valittu maksimitaso: 4)
kuuliaisuus ja luonne: 382.39
tahti ja irtonaisuus: 351.56

Rowan Park on virtuaalitalli
© Rowan Park