Miljöö

Rowan Park sijaitsee Saksassa, Rheinland-Pfaizin alueella Rein-joen läheisyydessä. Matkaa kaupungin keskustaan on tallipihasta n. 4 km ja bussiyhteys kulkee 700 m päästä tallipihasta. Bonn on lähin isompi kaupunki ja sinne on matkaa n. 40 km, Kölniin matkaa tulee 80 km, Mainziin n. 130 km ja Frankfurtiin n. 140 km.

Tilakokonaisuuteen kuuluvat Kartano ja sen yleisöpuutarha, tallialue ja viiniviljelmät tallin pohjois- ja koillispuolella. Kartano on muutettu osittain pienemmiksi työntekijöiden asunnoiksi aikanaan Emilen ja Michaelin isän, Alfredin, toimesta. Suuri osa kartano on kuitenkin edelleen omistajiensa yksityiskäytössä. Lisäksi kartanon yksi saleista on muutettu kahvilaksi, josta avautuu näkymä puistomaiseen puutarhaan. Tilan alueella kasvaa istutettuna erilajikkeisia pihlajapuita, joista tila on saanut nimensä.

Tallirakennus on suuri yksikerroksinen talli, jossa on kaksi osiota: orikäytävä ja itse talli. Orikäytävällä sijaitsee 16 karsinan lisäksi oma satulahuone, kaksi hoitopaikkaa ja pesupaikka. Itse tallin puolelta löytyy 40 karsinaa, 6 varsomiskarsinaa, kaksi satulahuonetta saniteettitilat, toimisto, pyykki, kuivaus ja loimihuoneet sekä heinä- ja rehuhuoneet pesu- ja hoitopaikkojen lisäksi.

Ratsastamaan tallipihassa pääsee kentälle, ulkoareenalle, maneesiin tai Rowan Hall sisäareenalle. Lisäksi tallin välittömässä läheisyydessä on oma maastoesterata. Maastoon pääsee myös ratsastamaan Rein-joelle, viiniviljelmille tai ikimetsiin. Viiniviljelmillä on kiellettyä ratsastaa syys-marraskuussa

Henkilöt

Michael Groos
Tila omistaja
s. 03.05.1992
pituus: 179 cm
hiukset: ruskeat

Michael on luonteeltaan hieman pessimistinen, eikä odota liikoja. Pientä haaveluin taipumusta mieheltä myös löytyy. Michael tykkää puuhastella tallissa ja varmistaa päivittäin, että varustehuoneet ovat kunnossa, eikä ole tavatonta tavata miestä pesemästä varusteita. Michael ei yleisesti välitä kouluratsastuksesta vaan on yrittänyt ulkoistaa sen siskollensa. Michael pyrkii treenaamaan omilla hevosillaaan kerrasta kahteen viikossa esteillä tai kenttäratsastuksessa ja huolehtii säntillisesti estekaluston kunnosta, joten rikkinäisiä tai kulahtaneita esteitä ei tallilla nähdä. Michael haaveilee salaa omasta varusteliikkeestä.

Tilan omistajat:
    Michael Groos, s. -92, sinkku, hevosenhoitaja, haaveena oma varustekauppa
    Emile Groos, s. -94, sinkku, kouluvalmentaja

Muu henkilöstö:

    Sebastian Glöckner, -69, naimisissa, taloudenhoitaja
    Mark Kerner, -61, eronnut, tallimestari

    Judith Mûller, -89, sinkku, siistijä

    Inga Rosenfeld, -93, sinkku, kahvilan pitäjä
Muut henkilöt:
    Gillian Groos, -63, kukkakauppias, Michaelin ja Emilen äiti, tapaili Alfredia 1991-1995, asuu Kölnissä.

Alfred Rothbauer, -63, entinen Rowan Parkin omistaja, Michaelin ja Emilen isä, kuollut 14.4.2019
    Natalia Wilkes, -72, Alfredin kihlattu, asui Rowan Parkissa yhdessä Alfredin kanssa 2017-2019

August Gotti, -73, kengittäjä, kengityspäivä torstai + päivystys

Rowan Park on virtuaalitalli
© Rowan Park